Loewiese
Image default
Bedrijven

Wat zijn de voordelen van softshell jassen voor uw bedrijf?

Tegenwoordig zijn producten van softshell steeds vaker te vinden tijdens het winkelen. Softshell is gemaakt van gelaagde synthetische stoffen met bepaalde eigenschappen. Het materiaal heeft vaak een warme binnenlaag, ademende tussenlaag en een waterafstotende buitenlaag. Dit maakt producten van softshell ideaal voor bedrijfskleding, specifiek voor jassen. Wat nog meer voordelen zijn van softshell jassen lees je in dit artikel.

Weerbestendigheid

Zoals hierboven benoemd hebben jassen van softshell een waterafstotende buitenlaag. Dit zorgt voor bescherming tegen verschillende weersomstandigheden. De jassen zijn waterdicht, waterafstotend en ademend. Bovendien zijn ze ademend, waardoor zweet en vocht uit de jas kan ontsnappen. Dit maakt de jassen ideaal voor bedrijfsmedewerkers die in veel verschillende weersomstandigheden moeten werken. Daarnaast zijn softshell jassen vaak gemaakt van sterke en scheurbestendige materialen, zodat ze bestendig zijn tegen hevigere omstandigheden. Hierdoor gaan de jassen bij intensief gebruik lang mee. Dus of het nou om regen, kou of wind gaat, softshell jassen van Hurricane zijn ideaal voor uw bedrijf.

Bewegingsmogelijkheden

De softshell jassen van Hurricane zijn gemaakt van elastische materialen, waardoor ze zorgen voor goede bewegingsvrijheid. Dit maakt deze jassen ideaal voor medewerkers die veel fysiek actieve taken moeten uitvoeren, zoals hoveniers of timmerlieden. De materialen waar de jassen van zijn gemaakt zorgen ervoor dat werknemers vrij kunnen bewegen zonder beperkingen.

Draagcomfort

De softshell jassen van Hurricane zijn ook gemaakt van comfortabele en zachte stoffen, wat zorgt voor een positief draagcomfort. De jassen zijn licht en elastisch, waardoor ze niet beperkend aanvoelen. Ideaal voor buitenmedewerkers die veel fysiek arbeid moeten verrichten. Daarnaast hebben de jassen een warme binnenlaag met zachte voering die zorgt voor extra draagcomfort en warmte in de winter. Wanneer je geen warme binnenlaag wil, kan je ook kiezen voor een dunnere voering. Dit maakt een ideale tussenjas voor het voor- of najaar.

Veiligheid

Naast dat de jas comfortabel is om te dragen, kan hij ook veiligheid bieden. Specifieke jassen hebben reflecterende elementen die de zichtbaarheid van medewerkers vergroot bij weinig licht. Hierdoor wordt de veiligheid op de werkplaats gewaarborgd, wat van groot belang is bij werkzaamheden.

Ontwerp

Softshell jassen hebben vaak een modern en simpel ontwerp, wat ze een professioneel uiterlijk geven. Door alle medewerkers dezelfde jas te geven, heeft het bedrijf een consistente uitstraling naar de omgeving. Dit is belangrijk voor bedrijven met veel klantencontact, zodat ze een gelijkvormig aanzicht vormen. Hiernaast kan het bedrijfslogo of andere branding elementen toegevoegd worden aan de jas, waardoor de jassen ook kunnen dienen als promotiemiddel.

Al met al zijn softshell jassen een investering die waardevol kunnen zijn voor allerlei bedrijven. Ze zijn weerbestendig, bieden veiligheid en draagcomfort. Daarnaast geven ze bewegingsmogelijkheden en hebben ze een modern ontwerp.