Loewiese
Image default
Bedrijven

Welke rollators zijn het populairst op dit moment

 

De beste rollators van het moment vind je in deze blog. De moderne ontwerpen en geavanceerde blijven groeien naarmate er vraag is naar rollatoren. Helaas is het moeite hebben met lopen veel voorkomend op de wereld. Gelukkig zijn hier wel nog veel oplossingen voor, zoals geavanceerde rollatoren die het lopen vele malen vergemakkelijken. Welke rollator het beste bij jou past blijft een persoonlijke keuze, dit ligt aan je persoonlijke voorkeuren. Wij hebben een top 5 beste rollators samengesteld op basis van populariteit, lees het hier verder! 

1. Rollz Motion 

De Rollz Motion zit op de zesde plek met de dubbele functie die deze rollator met zich mee brengt. Deze uber moderne rollator kan worden omgetoverd tot een rolstoel als je het niet meer volhoudt met lopen. Deze rolstoel is ideaal voor als je snel moe wordt bij een wandeling. Binnen een handomdraai kan deze rolstoel om worden gezet in een rolstoel. De trommelremmen zorgen ervoor dat je veilig en gedoseerd kan remmen. De banden zijn gevuld met een speciale schuim die het rijcomfort verhoogd. Het schuim zorgt voor een natuurlijke vering. Een kleine draaicirkel is mogelijk dankzij de wendbare voorwielen. 

2. Rollz Flex

De Rollz Flex met flip rem staat op nummer twee qua populariteit! Dit is de ideale shop rollator, ideaal voor een uitstapje naar de stad. Als je vermoeid bent geraakt kun je gerust plaatsnemen op de kunstlederen zitting, met de duwbeugel die als rugsteun dient. De Rollz Flex heeft een grote waterafstotende tas van 25 liter, is deze vol? Dan kun je alsnog comfortabel en veilig lopen. Ook de Rollz Flex heeft een kleine draaicirkel waardoor je makkelijk in de winkelgangen kan omdraaien. 

 3. Thuasne Quatro Rollator

De Thuasne Quatro Rollator is ook een van de populairste op het moment. Dit is een stevige rollator gemaakt van duurzaam staal. De handgrepen zijn omgeven door een zacht materiaal met een anatomische vorm die ervoor zorgen dat het lekker in de hand ligt. Op de rollator is er een plateau waarop je een dienblad kan verplaatsen. Deze rollator heeft ook een mandje en stokhouder, ideaal bij het doen van boodschappen.